Ce este anunturi particulari ?
Accesul online la baza de date anunturi particulariAnunturi particulari este o baza de date care contine toate anunturile imobiliare publicate de persoanele particulare in presa centrala si pe internet + ofertele imobiliare promovate direct de catre dezvoltatori sau agentii pentru care nu se solicita comision de la cumparator.

Anunturi Particulari se actualizeaza in timp real, anunturile publicate de particulari fiind disponibile in fiecare dimineata, odata cu aparitia ziarelor. Anunturile monitorizate de pe internet sunt actualizate zilnic de la ora 09:00 la ora 21:00 si sunt verificate telefonic de catre operatorii nostri.

Vezi video explicativ


Metodologie

Scanam toate ziarele

Nu ne scapa nicio oferta de la particulari! Monitorizam toate ziarele centrale: Libertatea, Bursa Supliment, Romania Libera, Anuntul Telefonic, Evenimentul Zilei ...

Scanam tot internetul

Monitorizam olx.ro, lajumate.ro, publi24.ro, anuntul.ro, storia.ro, homezz.ro, imobiliare.net, imobiliare.ro, anunturiimobiliare.ro + inca 50 de site-uri. Asa descoperim toti particularii.

Informatii anunturi

Anunturile monitorizate contin toate informatiile de identificare (sursa, data, rubrica, zona, textul anuntului, telefoanele de contact, fotografii si adresa proprietatii).

Anunturi verificate

Operatorii nostri verifica fiecare anunt introdus pentru a fi siguri ca anuturile sunt reale si de actualitate.

Fara anunturi dublate

Nu introducem in baza de date de doua ori acelasi anunt, decat daca proprietarul a facut modificari de pret sau daca aparitia anteriora este mai veche de 7 zile.

Fara anunturi false

Toate anunturile din baza de date sunt verificate telefonic periodic de catre operatorii nostri.

Anunturi fara comision

Sunt excluse din baza de date ofertele publicate de catre dezvoltatori si agentii imobiliare pentru care se solicita comision de la cumparator.

Anunturi unicat

In baza noastra de date sunt foarte multe oferte unice, oferte pe care nu le puteti gasi nicaieri in alta parte.Prin utilizarea acestui site, va exprimati acordul cu privire la faptul ca folosim cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.  OK